Coolprinting.nl
Welkom > Boeken > Nagalm - vijftig jaar met de muziek mee -

Nagalm - vijftig jaar met de muziek mee -


Dit nieuwe boek van Leo Boudewijns is op 18 oktober 2008 verschenen. 

Het omslag toont een illustratie van de auteur –een cool print- . De uitgever, op zoek naar passend beeldmateriaal voor dit doel, stuitte op dit schetsje dat Leo Boudewijns al jaren geleden had gemaakt, zonder een bepaald doel voor ogen te hebben. Nu blijkt het ideaal voor het omslag van zijn boek: het is kleurrijk, opvallend en het vertelt het verhaal.
 

Het boek bevat een compilatie van zijn meest geslaagde verhalen over de werelden waarin hij bijna een halve eeuw werkzaam is geweest: het platenbedrijf, de radio en de muziekwereld.
 
Leo Boudewijns: ‘Ik vond het nodig om een nieuwe samenstelling te maken van de aardigste vertellingen en anekdotes uit mijn muzikale leven. Geen van de boeken die ik eerder heb uitgebracht was meer in de handel, en dat beviel me niet. Gelukkig deelde uitgeverij De Walburg Pers mijn mening. Ze hebben er een mooi boek van gemaakt, waarop ik bijzonder trots ben.’
 
Boekhandel Den Boer in Baarn heeft boek officieel ten doop gehouden. Bij die gelegenheid werd ook een groot deel van de etalage aan dit boek gewijd.