Coolprinting.nl
Welkom > Nieuws archief > Aether 106

Aether 106


Met ingang van het laatst verschenen kerstnummer van ‘Aether’ (2012/13) vertoont dit kwartaalschrift zich voor het eerst in full colour. Zelfs de historische foto’s, die uiteraard in zwart wit werden gemaakt, zien er in de nieuwe reproductie aantrekkelijker uit.Het blad begon in gestencilde vorm in oktober 1986, en heeft sindsdien vele gedaanteverwisselingen gekend. ‘Aether’ dat de geschiedenis van radio, televisie en fonografie tot onderwerp heeft, kent inmiddels een nieuwe rubriek, die veel en graag gelezen wordt. In een briefwisseling, getiteld ‘Zeg Co, Zeg Leo’ wisselen Co de Kloet en Leo Boudewijns gedachten uit over allerlei actuele onderwerpen aangaande de media- en muziekwereld. Beide auteurs hebben een verleden in die sfeer. Co de Kloet was jaren actief bij de VARA radio (ondermeer als bedenker van het geliefde programma ‘Tijd voor Teenagers’) en Leo Boudewijns heeft vanaf 1954 de fonografische industrie gediend.

Uiteraard hopen redactie en medewerkers van harte dat nu nog meer geďnteresseerden in de boeiende geschiedenis van de radio, de tv en de fonografie zich met een abonnement zullen verblijden.

Dat kan gemakkelijk: een jaarlijkse bijdrage (voor vier nummers) van in totaal slechts Euro 16.- volstaat. Zij kunnen zich aanmelden bij Herman ’t Hoen: h.thoen@hetnet.nl