Coolprinting.nl
Welkom > Nieuws archief > Reactie's op het hoezenboek

Reactie's op het hoezenboek


mei 2011

Er zijn erg veel reactie's binnen gekomen op de presentatie van het Hoezenboek. Hieronder een bloemlezing:

Dag Leo,
 
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat een prachtig boek heb je gemaakt, gefeliciteerd! Het heeft voor mij natuurlijk een extra emotionele waarde omdat ik vanaf 1961 van nabij het ontstaan
van veel van de hoezen heb meegemaakt. En ik een groot aantal van de erin voorkomende makers heb gekend.


Ik ben ervan overtuigd dat  het boek van grote cultuurhistorische waarde is en een leemte opvult. Goed dat het er is! En ik  weet zeker datonze Mien, zoals we haar kortweg liefkozend plegen te noemen, er trots op zou zijn geweest dat ze een steentje heeft kunnen bijdragen aan de totstandkoming ervan.

---------------------

Over de presentatie zijn wij het over eens, het was zoals je schreef: hartverwarmend! het was ook intiem, vrolijk, boeiend, ik hoorde daar een bijzonder verhaal over de geschiedenis van hoezen, voor mij, min of meer onbekend. Een nieuw gebied heb ik nu te ontginnen!


Ik vind je boek fantastisch! Mooi van vorm, zeer rijk aan informaties,
verzorgd, ja, met passie geschreven, dat voel je, lezende. Van puur
enthousiasme, heb ik het boek "De Dirigentenvreter' besteld en inmiddels
gekregen.

---------------------

Je hebt ons een enorm plezier gedaan met de uitnodiging voor de presentatie van je nieuwste boek. Het was een heel goede en leerzame happening.

Ik ben het boek terstond gaan lezen en ik was blij verrast te merken dat de vele lacunes die ik had over wat jullie daar eigenlijk deden in Hoogwolde nu goeddeels zijn opgevuld.

Jouw boek leverde mij een regen van vallende kwartjes op. Ik heb nu een aardig beeld  van die periode in Margreet's leven en dat doet me goed.

---------------------

Het was erg leuk om er bij te zijn, bijzonder dat het werk van mijn vader zo veel jaren later nog weer zo mooi in beeld komt
en we hebben later die dag met veel plezier gelezen wat je hebt geschreven.

---------------------

Ik vind het een prachtig boek en wat is er in die ‘hoezenwereld’ veel en mooi werk gemaakt.

Ik zal je boek promoten zoveel ik kan, ik ben blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen, wens je veel succes en misschien tot ziens.