Coolprinting.nl
Welkom > Reacties

Reacties

Hieronder volgt een samenvatting uit de reacties die ontvangen werden op de site en op de radio programma's:

Hartelijk dank voor uw keuze van de heer Boudewijns als presentator deze morgen. Naar mijn idee een van de betere, zo niet de beste presentator die ik al enkele malen via uw programma heb mogen beluisteren. Zowel zijn muziekkeuze als de presentatie ervan steken mijlenver uit boven wat de gemiddelde "keuze-presentator" ervan terecht breng. Natuurlijk, het zijn meestal geen professionele presentatoren; maar ze lijden vaak aan enorme navelstaarderij en 'zelf-presentatie', en vergeten daarbij hun muziek. De heer Boudewijns heeft een zeer eigen smaak, die eindelijk eens verder gaat dan de voor velen verplicht lijkende Bach c.s..
Nee heer Boudewijns, het was zeker niet te licht, vanmorgen, maar juist heel verfrissend. Nogmaals, mijn hartelijke dank en mijn complimenten! Ik hoop U nog vele malen via dit programma te mogen beluisteren.

Wat een prachtig verzorgde site over je werk, werken en passies. We hebben de site met veel plezier bekeken.
 
Wat ben je toch een bijzondere oom. Nu ook een eigen website en ook zo professioneel opgezet. Ik heb al vol bewondering  door je virtuele galerie gebladerd; ben benieuwd wanneer de filmpjes en foto's er op geplaatst worden. Iets om trots op te wezen.
 
Wat mooi, jouw nieuwe website!
 
Van harte met je nieuwe website! Heel mooi, voor jou zeer karakteristiek vormgegeven. Een choc in de goede betekenis van het woord.
 
Gefeliciteerd met je mooie website over je hele oeuvre. We hebben het gewaardeerd dat je ons hebt laten meegenieten van al het moois.
 
Wat is de site mooi geworden en wat een lijst met werken.(-) De afbeeldingen zijn ook erg mooi van kleur.
 
Leo, je kunt trots zijn op je site! En al het werk dat daarop getoond en vermeld wordt! Cool zou ik bijna zeggen, maar ik ben 61.
 
Mooie website! Duidelijk en overzichtelijk. Ik ga zaterdag 7 juli zeker luisteren.
 
Met plezier heb ik er een tijdje op rondgekeken. Wat een output, Leo!
 
Het gaat je klaarblijkelijk goed en je website ziet er ook aardig uit.
 
Mooie website! Wat mij vooral bevalt is de rust die ervan uitgaat en het zonder omwegen kunnen bezoeken van de diverse pagina's.
 
Gefeliciteerd met een prachtige website en een indrukwekkende oeuvrelijst met boeken, CD's en prints.Moge er nog vele werken aan je oeuvre worden toegevoegd.